RILin strategiakauden teemat

RILin kuluvalla kolmivuotisella strategiakaudella (vv. 2022-2024) keskitytään vastuullisen vaikuttamisen teemoihin. Vuonna 2022 teemana on tahtiaikarakentaminen, vuonna 2023 EU-taksonomia ja vihreä raha, ja tänä vuonna alan tuottavuuden tekijät.

Alla linkkejä strategiakauden teemojamme koskeviin, RILin ajankohtaisiin artikkeleihin:

Tutustu myös marraskuussa 2022 RILin järjestämän RIL-Summit 2022 -seminaarin materiaaleihin. Seminaarin aiheena oli Turvallisuus, tahtituotanto ja vihreä raha – tavoittelemmeko KIRA-alalla tähtiä? Seminaarin tallenteeseen ja esiintymismateriaaleihin pääset tutustumaan tällä sivulla.

Strategiakauden teemoja on käsitelty monipuolisesti myös RILin webinaarimuotoisissa tietoiskuissa. RILin jäsenet pääsevät jälkikäteen katsomaan tietoiskujen materiaaleja ja tallenteita RILin Jäsensivujen kautta. Alla osa strategiakauden teemoja käsitelleistä tietoiskuista:

  • 1.6.2022 – RILin kehittyvät teknologiat-teemaryhmän webinaari: Tuottavuutta tahtituotantoon toimitusketjun hallinnalla
  • 8.3.2023 – RILin tietoisku: Faktaa EU-taksonomiasta ja kestävästä rahoituksesta 
  • 28.3.2023 – RILin tietoisku: Kestävä rahoitus ja EU-taksonomia sijoitusten näkökulmasta
  • 4.4.2023 – RILin Kiertotalous-teemaryhmän tietoisku: EU-taksonomia - perusteet ja tilaajan näkökulma
  • 19.4.2023 – RILin Kehittyvät teknologiat-teemaryhmän tietoisku: EU-taksonomian vaatimukset rakennusalan tiedonhallinnalle