Koulutus

 

RIL yhteistyökumppaneineen järjestää rakennetun ympäristön ammattilaisille suunnattuja täydennyskoulutuksia vuosittain lähes 150 koulutuspäivänä noin 7000 osallistujalle. Olemme mukana järjestämässä mm. pääsuunnittelijan, rakennusalan tuotantojohdon, rakennusvalvojien ja rakennuttajien pätevöityskoulutuksia.

Oman koulutustoimintamme lisäksi teemme laajaa koulutusyhteistyötä mm. RKL:n, SAFAn, RIAnATL:n ja Betoniyhdistyksen kanssa. 

Kotimaassa RIL toimii lisäksi tapahtumajärjestäjäkumppanina useille vakiintuneille tapahtumasarjoille.

Näiden ohella RIL järjestää vuosittain myös 2-4 kansainvälistä tapahtumaa Suomessa yhdessä kotimaisten toimijoiden ja globaalien brändinhaltijoiden kanssa. Referenssimme ja tulevat tapahtumat näet RIL Eventsin sivulta.

RIL myöntää koulutuksistaan työttömille tai lomautetuille jäsenilleen 15 % alennuksen koulutuksen hinnasta.

Alennus edellyttää, että henkilö maksaa kurssin itse ja osoittaa todistuksella lomautuksensa tai työttömyytensä ilmoittautuessaan koulutukseen. Alennus on voimassa vuoden 2024 loppuun.

Tilauskoulutukset

Järjestämme yrityksellenne räätälöityjä koulutusohjelmia joko olemassa olevasta koulutustarjonnastamme tai tarpeidenne mukaan haluamallenne kohderyhmälle. Lisätietoja tilauskoulutuksista ja tarjouspyynnöt:

Johtaja Ville Raasakka, ville.raasakka[at]ril.fi, 050 366 8687