RIL-Seniorit: Yllätysvieras Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä 26.9. (avec)

26.09.2024

Torstaina 26.9. klo 18.30 esitetään Yllätysvieras Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä. Yllätysvieras on terävästi hauska, tunnistettava ja ratkiriemukas komedia. Se näyttää hulvattomalla tavalla, mihin liiallinen kohteliaisuus voi meidät ajaa ja millaiset seuraukset saattavat olla, kun ei kehtaa sanoa.

Peter ja Debbie juhlivat hääpäiväänsä risteilyllä, nauttivat ja rentoutuvat ihan kahdestaan. Kepeissä risteilytunnelmissa he tutustuvat tuttavalliseen, hurmaavan rempseään ja itsevarmaan Elsaan. Yhteystiedot vaihdetaan, olisihan se hei kiva nähdä joskus.

Peter ja Debbie palaavat kotiin ja risteilyn riehakkuus lipuu hiljalleen takaisin keskiluokkaiseksi lähiöelämäksi ja happamien teinien kanssa vääntämiseksi. Kunnes aivan yllättäen Elsa onkin kaupungissa. Hän on päättänyt tulla kylään, on kohta jo ovella.

Peter ja Debbie alkavat raivokkaasti googlata vierastaan, kuka hän oikeastaan edes on? Hakutulokset ovat shokki. Elsasta paljastuu jotain, joka saa Debbien ja Peterin vieraanvaraisuuden ja kohteliaisuuden koetukselle.

Uutuuskomedian päärooleissa loistava trio Sanna Saarijärvi, Vuokko Hovatta ja Santeri Kinnunen.

Olemme varanneet esitykseen yhteensä 40 lippua. 

Ilmoittautumiset ja maksut 43 euroa/lippu (sis. Eventillan laskutusmaksun) viimeistään 27.8. Mikäli ilmoitat myös avecisi, käytä molemmille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme järjestää teille viereiset paikat ja toimittaa liput samaan sähköpostiosoitteeseen.  Lisätietoja esityksestä https://hkt.fi/esitykset/yllatysvieras/. 

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639 

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle