ril-seniorit

RIL-Seniorit: Jäniksen vuosi Kansallisteatterin suurella näyttämöllä 24.10. (avec)

24.10.2024

Torstaina 24.10. klo 19 esitetään Jäniksen vuosi Kansallisteatterin suurella näyttämöllä. Arto Paasilinnan rakastetuin teos nähdään nyt ensimmäistä kertaa Kansallisteatterissa ‒ Kristian Smedsin ohjaamana!

Kaarlo Antero Vatanen on hermoromahduksen partaalla. Vaikka hänellä on työ, rahaa ja puoliso, mikään ei tunnu enää miltään. Elämä heittää Vatasen tielle Jäniksen ‒ ja hänen kohtalonsa muuttuu lopullisesti. Alkaa omituinen reissu, joka vie miehen ja Jäniksen turuille ja toreille, takametsiin ja sivupoluille. Arto Paasilinnan Suomeen, jossa elää Euroopan onnellisin ja kummallisin kansakunta.

Jäniksen vuosi on hullunkurinen, vilpitön ja haikea aikuisten teatterisatu vapaudesta ja kohtalon kummallisista koukeroista. Kristian Smedsin ohjauksessa teoksesta sukeutuu lämminhenkinen kansanjuhla, johon ovat tervetulleita kaikki jäniksenmieliset kansalaiset ja muut salaviisaat. Vahvalle näyttelijäntyölle rakentuvassa komediassa nähdään Tommi Korpela Vatasen roolissa, Jäniksenä Marja Salo sekä muissa rooleissa Heikki Pitkänen, Sari Puumalainen ja Juha Varis. Olemme varanneet esitykseen yhteensä 40 lippua.

 

Ilmoittautumiset ja maksut 49,00 €/lippu (sis. Eventillan laskutusmaksun) viimeistään 23.9. Mikäli ilmoitat myös avecisi, käytä molemmille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme järjestää teille viereiset paikat ja toimittaa liput samaan sähköpostiosoitteeseen.  

Lisätietoja esityksestä https://www.kansallisteatteri.fi/esitys/janiksen-vuosi.

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639. 

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle