ril-seniorit

RIL-Seniorit: Kesäretki Mäntyharjulle Taidekeskus Salmelaan ja Hectorin konserttiin 12.8. (avec)

12.08.2023

Lauantaina 12.8. klo 10.00 suuntaamme kesäretkelle Mäntyharjulle Taidekeskus Salmelaan ja Hectorin konserttiin (avec). Lähdemme bussilla Kiasman edestä klo 10.00. Bussi saapuu Kiasmalle Turunväylää pitkin ja voi kerätä matkustajia IKEAn (klo 9.30), Kauniaisten ja Kehä I:n moottoritiepysäkeiltä sekä Tukholmankadun pysäkiltä H1380. Ensimmäinen pysähdys on Kuusankoskella Kymen Paviljongissa, missä on mahdollisuus tutustua Anu Pentikin tuotantoon ja myymälään. Aikaa on varattu myös omavalintaiseen/kustanteiseen kahvitteluhetkeen. https://www.pentik.com/pages/kuusankoski-outlet .

Kymen Paviljongista matkamme jatkuu Taidekeskus Salmelaan, jossa tutustumme klo 14 alkaen oppaan johdolla tämän kesän näyttelyihin. https://taidekeskussalmela.fi

Taidenäyttelyn jälkeen klo 15.45 syömme yhteisen buffet-päivällisen Ravintola Kesäheinässä. Illan konsertti Hector & His Power Band: Yhtenä elokuun iltana alkaa klo 18. Konsertin väliajalla nautimme kahvin/teen ja makeaa/suolaista purtavaa.

Kotimatka alkaa klo 20 jälkeen ja Helsingin keskustaan saavumme noin klo 23, mistä bussi jatkaa tuloreittiään Turunväylälle.

Matkan hinta on 140 euroa/henkilö sisältäen matkan, näyttelylipun, opastuksen ja päivällisen Salmelassa sekä konsertin (A-katsomo) väliaikatarjoiluineen. Ilmoittautumiset viimeistään 8.8.. Matkalle mahtuu 26 osanottajaa.

Retken johtajana toimii Kari Lautso 0400 411030.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle