Ajankohtaista

Lean-rakentamisen päivät järjestetään 4.-5.6.2024

Lean-rakentamisen päivät ovat LCI Finlandin ja RILin yhteistyössä vuosittain järjestämä lean-rakentajien ykköstapahtuma. Tule kuulemaan kansainvälisiä keynote -puhujia ja parhaita kotimaisia case -esimerkkejä.

Lean on uudistanut Suomen rakennusalaa jo toistakymmentä vuotta ja tuonut sinne oppeja teollisuuden ja rakentamisen kansainvälisiltä huipuilta. Lean-rakentamiseen kuuluu innovaatioita liittyen esimerkiksi integroituihin toteutusmuotoihin, digitaaliseen rakentamiseen, virtautettuun tuotantoon ja toimitusketjuun sekä esivalmistukseen.

Koska rakentamisessa on kyse pohjimmiltaan ihmisistä, vuoden 2024 teemana on Ihmisiä rakentamassa, mikä kuvaa paitsi ihmisen asemaa rakentamisen keskiössä myös sitä, että ihmisiä pitää jatkuvasti kehittää ja siten tuottaa uusia lean-rakentajia.

Lean-rakentamisen päivät on tapahtuma kaikille, jotka eivät tyydy siihen miten asiat ovat. Olit sitten tilaaja, urakoitsija, suunnittelija tai palveluiden toimittaja, ohjelmasta löytyy sinulle varmasti innostavia ajatuksia!

Tapahtuman verkkosivut löytyvät täältä!Takaisin edelliselle sivulle